26.1 C
Chișinău
luni, iunie 24, 2024

BROȘURA proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor și Tinerelor NEET)”

Această broșură consemnează rezultatele și reușitele proiectelor din cadrul Proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor și Tinerelor NEET)”, care a avut trei componente-cheie: Advocacy & lobby pentru politici de incluziune a tinerilor și tinerelor NEET, Pilotarea serviciilor incluzive inovatoare sau monitorizarea serviciilor pentru tineret care există deja și Abilitarea tinerilor și tinerelor NEET prin intermediul Fondurilor de Antreprenoriat pentru Tineri.

BROȘURA proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor și Tinerelor NEET)” apasă pe descarcă.

Această broșură a fost produsă cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Suediei. Conținutul acesteia reprezintă responsabilitatea exclusivă a Proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor și Tinerelor NEET)”, finanțat de Uniunea Europeană și Suedia. Proiectul este implementat de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria. Conținutul broșurii aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene și/sau a Suediei.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,730AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente