16.6 C
Chișinău
marți, iunie 25, 2024

„Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor și Tinerelor NEET)”: Asociația Națională a Scouților din Moldova (Ilustrație)

SCOP:

Crearea unui serviciu pentru tinerii și tinerele NEET care va putea fi accesat de alte organizații pentru a conecta tineretul NEET la serviciile ANOFM și viața civică prin intermediul unui grup-pilot de 10 tineri și tinere NEET din regiunea r. Orhei.

OBIECTIVE:

  • Conectarea nemijlocită a 20 de tineri și tinere NEET la viața civică și ANOFM și eliminarea lor din zona vulnerabilă a societății.
  • Crearea unui serviciu pentru tinerii și tinerele NEET care va putea fi accesat de alte organizații pentru a conecta tineretul NEET la serviciile ANOFM și viața civică.

REALIZĂRI & REUȘITE:

  • 20 tineri instruiți, conectați la viața activ socială și/sau angajați, cel puțin sustrași din zona vulnerabilă a societății.
  • 4 idei de afaceri validate prin plan de afaceri.
  • 2 tineri angajați în câmpul muncii.
  • 10 tineri implicați în procesul de învățământ.

Proiectul „Oportunități mai bune pentru tinerii şi tinerele care nu beneficiază de educație, formare şi locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor şi Tinerelor NEET)” este finanțat de Uniunea Europeană și Suedia. Proiectul este implementat de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria. Conținutul aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene și/sau a Suediei.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,730AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente