16.2 C
Chișinău
joi, mai 2, 2024

Coaliția pentru Incluziune și Nediscriminare a lansat o serie de imagini pentru identificarea publicității sexiste

Coaliția pentru Incluziune și Nediscriminare (CIN) a lansat o serie de imagini pentru identificarea publicității sexiste în cadrul Campaniei Naționale #FărăEtichete: Schimbăm Regulile! Înțelegem consecințele – Combatem publicitatea sexistă!

Coaliția pentru Incluziune și Nediscriminare (CIN) aduce în prim-plan o inițiativă dedicată eliminării publicității sexiste din spațiul mediatic. Prin seriei de imagini elaborate, campania oferă criterii clare și exemple practice pentru identificarea publicității care perpetuează stereotipurile de gen și discriminarea.

Scopul Coaliției este de a sensibiliza atât publicul, cât și agenții economici și industria publicitară cu privire la impactul negativ al publicității sexiste asupra societății. #FărăEtichete este un apel pentru o industrie publicitară echitabilă și incluzivă, în care stereotipurile de gen, discriminarea și sexismul nu au loc, declară reprezentanții coaliției.

Publicitatea sexistă alimentează inegalitățile de gen și influențează opiniile și percepțiile individuale. Ceea ce vedem în mediul nostru influențează modul în care privim și interpretăm realitatea. Campania noastră urmărește să ofere o imagine sănătoasă, echilibrată și nediscriminatorie în spațiul mediatic.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente