15.5 C
Chișinău
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Expoziție personală de caricatură ANATOL FORNEA „DE RÂS ȘI DE PLÂNS” la Biblioteca Națională a Republicii Moldova

De Ziua Internațională a Umorului, Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită la o expoziție tematică de caricatură, semnată de Anatol Fornea.

Expoziția „DE RÂS ȘI DE PLÂNS” cuprinde peste 20 de caricaturi ce reflectă situații care amuză și întristează în același timp. Veți vedea în lucrări oameni, locuri și momente recognoscibile. Dacă e amuzant sau nu, rămâne la discreția d-voastră.

Anatol Fornea este un caricaturist, jurnalist și prezentator TV din Republica Moldova. S-a născut pe 19 iulie 1998, la Chișinău. A absolvit Școala de Arte Plastice pentru Copii ,,Alexei Șciusev”, ulterior Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova (USM). Este master în Științe ale Comunicării.

Anatol Fornea este moderatorul emisiunii de tip talk- show ,,Dialoguri Colorate”, un produs media unic, unde caricaturistul desenează portretul invitaților în timpul interviurilor.

Evenimentul de vernisare va avea loc la 1 aprilie 2024, ora 14:00, blocul central, spațiul expozițional, etajul II, Biblioteca Națională a Republicii Moldova (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”).

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente