15 C
Chișinău
luni, mai 20, 2024

Spectacol de Teatru Incluziv

Pe 10 mai, la ora 12.00, la Teatrul „Cehov” va avea loc spectacolul „Pe urmele muzicanților din Bremen” – o poveste muzicală, prezentată de singurul Teatru Incluziv din țară „Plaiul Soarelui”. În spectacol sunt implicați 16 participanți, iar împreună cu tinerii cu nevoi speciale pe scenă vor urca profesorii și părinții acestora. Sub îndrumarea regizoarei Liubov Farber, toți actorii au lucrat împreună pentru a transpune pe scenă ideea profundă de prietenie, încredere, fericire, dragoste și bunătate, oferind publicului o experiență plină de emoție și învățăminte.

Teatrul Incluziv „Plaiul Soarelui” a fost înființat în 2011, sub egida Asociației „Planeta Carității”. În decursul celor 13 ani de activitate, teatrul a prezentat 6 spectacole și a organizat numeroase evenimente muzical-dramatice, concerte festive și două evenimente caritabile numite „Balul Îngerilor”, printre altele. Cu toate acestea, cea mai prețioasă valoare a Teatrului „Plaiul Soarelui” constă în actorii săi, plini de energie și entuziasm, care emană bucurie de viață și optimism neînfricat și care întotdeauna așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu spectatorii lor.

Incluziunea ar trebui să atingă fiecare inimă. O societate incluzivă este acea societate în care se iau în considerare nevoile fiecărui individ, iar potențialul și talentul au șansa să se manifeste. Oamenii cu nevoi speciale nu caută compasiune, ci, așa cum fac toți ceilalți, aspiră la respect, egalitate, autodeterminare și o viață deplină. Veniți să-i susțineți pe actorii de la „Plaiul Soarelui”! Pentru ei este foarte important!

Intrare liberă

„Pe urmele muzicanților din Bremen”, 10 mai, ora 12.00

Teatrul Dramatic Rus de Stat „A. P. Cehov”

Str. Vlaicu Pârcălab, 75

Telefoane de contact: 078480890 / 068303144

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,730AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente