26.2 C
Chișinău
miercuri, mai 22, 2024

Elevii din Republica Moldova vor descoperi municipiul Galați, România la Școala Gimnazială „Româno-Britanică”

În data de 08 mai 2024, cadrele didactice și elevii Școlii Gimnaziale „Româno-Britanice” din municipiul Galați, România, vor găzdui Consiliul Regional al Elevilor din orașul Florești, raionul Florești, Republica Moldova. Acești tineri entuziaști vor experimenta o serie de activități educaționale deosebite și vor descoperi locuri inedite ale orașului nostru.

Această inițiativă de schimb cultural și educațional marchează un moment deosebit în colaborarea noastră cu instituțiile de învățământ din Republica Moldova. Este o ocazie să împărtășim nu doar cunoștințe și experiențe, ci și să construim punți de prietenie și înțelegere între tinerii din cele două țări.

Programul special pregătit pentru acești elevi va cuprinde o gamă variată de activități, de la activități interactive la excursii captivante în jurul orașului Galați. Acești tineri vor avea ocazia să exploreze bogata noastră moștenire culturală, să descopere frumusețea naturii locale și să interacționeze cu elevi din Școala Gimnazială Româno-Britanică.

„Ne angajăm să oferim acestor elevi o experiență memorabilă și educativă, care să îi încurajeze să-și dezvolte pasiunile și să-și extindă orizonturile. Suntem convinși că acest schimb cultural va contribui la formarea lor ca cetățeni responsabili și deschiși către diversitatea lumii în care trăim”, afirmă prof. Liliana Tcaciuc, de la Școala Româno-Britanică, municipiul Galați, România.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,730AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente