16.6 C
Chișinău
joi, aprilie 25, 2024

Au mai rămas 3 zile până la STOP ÎNREGISTRARE hackathon 2020

Au rămas trei zile pentru echipele formate din jurnalişti, dezvoltatori IT, programatori, designeri, bloggeri, profesori sau consumatori media să se înregistreze cu o idee de proiect la hackathonul media Puterea a cincea – ediția a VI-a cu tema Educaţie media: analizăm, conștientizăm, creăm.

Au rămas trei zile pentru echipele formate din jurnalişti, dezvoltatori IT, programatori, designeri, bloggeri, profesori sau consumatori media să se înregistreze cu o idee de proiect la hackathonul media Puterea a cincea – ediția a VI-a cu tema Educaţie media: analizăm, conștientizăm, creăm

La ediţia din acest an a hackathonului, participanţii sunt încurajaţi să creeze instrumente ce vor putea fi utilizate de cadrele didactice la orele de Educaţie pentru media. Pentru a afla mai multe despre educaţia media, vă invităm pe platforma Educaţie mediatică.

Toate echipele înscrise în competiție vor beneficia, la alegere, de abonamente la una din platformele: Zoom, Tilda, Miro, Storyboard That, Adobe Photoshop, Animation, Kahoot, Classtime, MindMeister sau Mentimeter. Patru echipe câştigătoare vor beneficia de granturi în valoare de 4250 de dolari fiecare pentru dezvoltarea şi implementarea ulterioară a ideilor.  

Formularul de înregistrare, detalii despre programul acestei ediții și regulile de participare le găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: http://hackathon6.media-azi.md/ 

Termen-limită: 1 august 2020, ora 23:59.

Zinaida Erhan
Zinaida Erhan
Zinaida este cea mai tânără membră a echipei Știri Pozitive. Îi place să învețe lucruri noi, să facă poze și să meargă la interviuri. Dacă ar putea, ar face câte un stand-up pentru fiecare reportaj.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente