Zilele filmului Românesc din Republica Moldova

Zilele Filmului Românesc (ZFR) din Republica Moldova revine în perioada 22-25 octombrie cu 11 lungmetraje atât noi, cât și clasice.

Cea de-a 6-a ediție a evenimentului se va desfășura online, din cauza condițiilor speciale, determinate de pandemia de Covid-19.Cinefilii vor putea viziona filmele gratuit pe pe noul site al evenimentului – www.zfrmd.ro, la orele indicate în program.Accesul la filme este limitat exclusiv la teritoriul Republicii Moldova.

Zilele Filmului Românesc la Chișinău sunt un eveniment organizat de Asociaţia Cineaştilor Independenţi Alternative Cinema din Republica Moldova și casa de producţie Rova Film din România.Evenimentul este finanţat de: Centrul Național al Cinematografiei din România, Uniunea Cineaștilor din România, Centrul Național al Cinematografiei din Moldova și Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău.Parteneri sponsori: Balkan Pharmaceuticals, Arhiva Națională de Filme din România, DACIN SARA, Lucru Manual Moldova, Symbol Media, Idegraf, Hero Pictures.

image description
Articolul precedentTârgul meșterilor populari desfășurat cu ocazia sărbătorii „Hramul orașului Chișinău”
Articolul următorNatalia Postolachi, director executiv al AO CASMED: „Noi mergem pe principiul că dacă sunt lucruri imposibil de realizat, noi să demonstrăm că se poate de realizat. În acest sens, ne-am propus să găsim soluții inovative pentru a face schimbări”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.