13.9 C
Chișinău
vineri, martie 29, 2024

TOMM REVIEWS: 10 localuri potrivite pentru prima întâlnire

Tomm Blănaru postează pe blogul „TOMM REVIEWS” diferite recenzii a mai multor localuri din Republica Moldova, și nu doar, de asemenea împărtășește cu cititorii săi și propriile încercări culinare. În acest material, publicat pe Facebook, Tomm a scris despre 10 localuri potrivite pentru prima întâlnire.

Deseori cititorii blogului meu îmi scriu mesaje în privat în care mă roagă să le recomand un local pentru prima întâlnire cu fata/ băiatul viselor lui/ ei. Răspund cu drag la fiecare mesaj în parte, însă, doresc să vă prezint o listă cu 10 localuri din Chișinău pe care le puteți alege pentru primul date. 

1) Poetry Coffeeshop   

Adresa: Bulevardul Ștefan cel Mare 119

Program: 08:00 – 20:00

Poetry a devenit un local de suflet pentru mine. Vin mereu cu drag aici să-mi servesc cafeaua. Muzică bună, atmosferă faină, staff zâmbitor, oameni frumoși în jur – toate ingredientele necesare pentru prima întâlnire. Cu siguranță, veți lăsa o impresie bună, alegând acest local mic, dar drăguț.

P:S Au și dulciuri bune. Îndrăzniți!

2) Creme de la Creme    

Adresa: Str. Alexandru cel Bun 98 A

Program: 08:00 – 22:00

Creme de la Creme a devenit un local îndrăgit de chișinăuieni și oaspeții orașului. În perioada caldă a anului, ador să servesc dimineața la terasa lor un cappuccino și un croissant cu vanilie. Acum, cât nu este terasa, puteți servi cafeaua și alte delicii ale casei la al doilea etaj. Veți avea și un view pe măsură.

O opțiune bună pentru primul date. Enjoy!

3) Marlène    

Adresa: Str. București 75

Program: 16:00 – 22:00

Un bar drăguț, stilat, situat chiar în centrul Chișinăului. Marlene se specializează în exclusivitate pe cocktail-uri. Bartenderul, Marius Solcan, vă va ajuta să alegeți cocktailul care se va potrivi cel mai bine dispoziției dumneavoastră. Savurați o seară liniștită la Marlene!

4) 513

Adresa: Str. Vasile Alecsandri

Program: 10:00 – 22:00

513 are o istorie de 15 ani și este un local de suflet pentru mulți chișinăuieni. Nu veți da în bară dacă veți alege să veniți aici la prima întâlnire. Mâncare gustoasă (recomand să încercați panini și salata thailandeză), deserturi delicioase, vin bun și staff extrem de amabil… și cel mai important: prețuri accesibile!

5) Gastrobar   

Adresa: Str. Alexandru Bernardazzi 66

Program: 11:00 – 22:00

Dacă doriți ceva mai sofisticat, Gastrobar este alegerea perfectă. Veți avea parte de fructe de mare proaspete și diverse specialități din bucătăria mediteraneană. Au și deserturi faine: recomand să încercați Tiramisu. Se servește într-un mod deosebit. Nu fac spoilere. Veniți și încercați!

6) Fridays   

Adresa: Str. Alexandru cel Bun 83

Program: 11:00 – 22:00

Un local drăguț, accesibil, care vă va aminti de serialul „Friends”. Toate pozițiile din meniu: burgere, hot-dog-uri, gustări sunt la un singur preț: 40 MDL. Băuturile: cafea,ceai, bere, băuturi răcoritoare: 30 MDL. Îndrăziniți!

7) Bonjour Café    

Adresa: Str. Columna 106 (parcul Catedralei)

Program: 07:00 – 22:00

O gheretă micuță care a reușit într-un timp scurt să cucerească inimile multor chișinăuieni și a devenit un punct de întâlnire. Cafea bună, produse de patiserie, muzică franceză și atmosferă faină.

8) Pizzeria Caruso și Grotta Pub

Adresa: Str. Ștefan cel Mare 149/ Str. Veronica Micle 2A

Program: 11:00 – 21:30, 11:00 – 22:00

Pentru amatorii bucătăriei italiene pot recomanda două localuri: Caruso și Grotta Pub. În prima locație se gătește tradiționala pizza napoletană, iar la Grotta vă veți putea delecta cu Pinsa Romana. Buon appetito!

9) Istanbul Bazaar

Adresa: Str. Tighina 28, Str. Arborilor 21 (Shopping Malldova) și Bulevardul Moscova 1/1

La Istanbul Bazaar puteți savura o gamă variată de delicii turcești. Aici găsiți de toate: baklava, rahat lokoum, pismaniye, fructe uscate și o mulțime de alte bunătățuri. De asemenea, recomand să serviți turkish tea și turkish coffee (10 și 15 MDL).

10) Bliss

Adresa: Str. 31 August 127

Program: 10:00 – 20:30

La etajul doi al magazinului Bliss îi veți găsi pe cei de la Mimimi Cakes. Recomand să gustați din cele 8 ecleruri despre care am scris anterior. La fel vă puteți delecta cu: macarons, torturi de ciocolată, panna cotta, mousse de fistic și vanilie. Vă doresc întâlniri romantice și savuroase! Să fiți fericiți!

**********

Textul îi aparține lui Tomm Blănaru, food blogerul care postează recenzii despre mai multe localuri din Republica Moldova, și nu numai. Tomm spune că nu se poziționează ca un expert culinar sau un critic de restaurante: „Sunt un simplu oaspete al restaurantelor, la fel, ca și toți cititorii mei, care sunt niște persoane în căutare continuă de noi senzații gustative! Sper că experiențele pe care le am în diverse localuri vor prinde bine și altor oameni cărora le place să mănânce gustos și să descopere locuri noi”, spune Tomm pe blogul său – TOMM REVIEWS.

Zinaida Capațina

Zinaida Erhan
Zinaida Erhan
Zinaida este cea mai tânără membră a echipei Știri Pozitive. Îi place să învețe lucruri noi, să facă poze și să meargă la interviuri. Dacă ar putea, ar face câte un stand-up pentru fiecare reportaj.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente