2.7 C
Chișinău
marți, martie 19, 2024

Concurs pentru selectarea unui/unei scenarist/e, sau a unei companii care să ofere servicii de scenarizare și pentru selectarea formatorilor cu experiență în organizarea teatrelor sociale

Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis” (AO IVC) anunță concurs pentru selectarea unui/unei scenarist/e, sau a unei companii care să ofere servicii de scenarizare și pentru selectarea formatorilor cu experiență în organizarea teatrelor sociale.

Proiectul „Tinerii pentru egalitate și nediscriminare”, este realizat de AO IVC în parteneriat cu autoritățile publice locale și tinerii din raioanele Fălești și Strășeni, în cadrul programului regional ”UE pentru egalitatea de gen: Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței pe bază de gen”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women și UNFPA. Acesta are scopul de a dezvolta capacitățile tinerilor din aceste comunități pentru implicarea lor în promovarea egalității de gen și a nediscriminării.

Proiectul oferă tinerilor, APL-urilor și instituțiilor de învățământ non-formale din raioanele Fălești și Strășeni următoarele oportunități: activități de consolidare a capacităților adulților din APL și instituțiile de învățământ formale și non-formale care lucrează cu tinerii, discuții publice sub forma “Teatrului social”, referitoare la egalitatea de gen și nediscriminare, instruiri în domeniul egalității de gen și nediscriminării, coeziune dintre membrii tineri ai comunității și APL.

În procesul de promovare a mesajului de nediscriminare și echitate, AO IVC își propune să aplice metoda teatrului social, ca una din metodele dovedite a fi eficiente în educația de alternativă și una care creează un spațiu prietenos pentru dezbateri, dialog, argumentare, evidențierea punctelor de vedere diverse a membrilor unei comunități. Teatrul social implică membrii societății în recunoașterea și soluționarea unor probleme, oferind tinerilor din comunitate rolul să identifice situațiile generatoare de discriminare din piesa de teatru și să ofere soluții alternative.

Destinația și scopul contractării unui/unei scenarist/e sau a unei companii ce oferă servicii de scenarizare și a unor formatori cu experiență în Teatrul social.

Toate activitățile planificate în proiect vor contribui la creșterea numărului de femei, bărbați, fete și băieți atât din cadrul administrațiilor publice locale cât și din comunitate, care vor înțelege ce înseamnă stereotipurile de gen și cum ele afectează dezvoltarea personalității. Aceștia, ulterior se vor implica în combaterea stereotipurilor de gen, fapt ce va contribui la schimbarea comportamentului societății. Cerințele față de serviciile care vor fi contractate sunt descrise în Termenii de referință anexați la acest anunț.

Termeni de referința_Expert/ă Scenarist/ă

Termeni de referința Formatori

Termenul limită pentru depunerea dosarului este EXTINS până la 28 februarie 2021, ora 18:00

Dosarul poate fi expediat și prin e-mail la adresa: info.aoivc@gmail.com cu titlul „Ofertă Scenarist Formatori ”.

Pentru întrebări și detalii, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail de mai sus sau la numărul de telefon 022 272500.

Nota bene! Doar compania selectată va fi contactată. Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

Acest anunț a fost lansat în cadrul programului “UE pentru Egalitatea de gen: Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței pe bază de gen, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women și UNFPA. Conținutul acest material  este responsabilitatea exclusivă a AO IVC și nu reflectă neapărat opiniile UN Women, UNFPA și a Uniunii Europene.

Zinaida Erhan
Zinaida Erhan
Zinaida este cea mai tânără membră a echipei Știri Pozitive. Îi place să învețe lucruri noi, să facă poze și să meargă la interviuri. Dacă ar putea, ar face câte un stand-up pentru fiecare reportaj.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente