15 C
Chișinău
miercuri, aprilie 24, 2024

Piesele care vor participa la preselecția Națională Eurovision 2022

Au fost lansate două piese noi, ambele vor participa la preselecția Națională Eurovision 2022.

Trio EVA – trupa formata din 3 tinere talentate: Evelina Vîlcu, Valeria Vechiu și Alexandra Chirtoacă, elevele Centrului de dans și vocal SIS N BRO din Chișinău.

Activitatea ca trupă au început-o în 2019 special pentru proiectul X Factor Romania, fiind ghidați de profesoara de canto Annet Smirnova.

Până acum fetele au participat la mai multe concursuri și festivaluri naționale și internaționale în componența de trupă dar și solo. La fel trupa are mai multe piese cover filmate și postate pe YouTube.

Azi fetele vin în premieră cu prima piesă proprie – Get a Kiss. Piesa este un produs 100% autohton (Republica Moldova), autorii fiind Mădălina Țurcan, Mihail Cebotarenco și Annet Smirnova. Cu aceasta piesă Trio EVA va participa și la preselecția naționala Eurovision 2022 din Republica Moldova.

Annet Smirnova – profesor canto SIS N BRO, câștigătoarea mai multor concursuri naționale și internaționale. A participant anterior la Eurovision în calitate de back vocals iar acum este hotărâtă să meargă la Eurovision 2022 cu „Toxic Eyes”, prima piesă proprie!

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente