21.1 C
Chișinău
miercuri, aprilie 24, 2024

Tânăra care și-a transformat pasiunea în sursă de venit

Marina Bucaciuc este o tânăra mămica în vârstă de 25 de ani, originară din Cernăuți. Pasiunea, culoarea și iscusința de a crea lucrurile manual o definesc în totalitate. Frumosul și esteticul au pasionat-o dintotdeauna, dar de când a devenit mămică și petrece mai mult timp acasă, aceasta și-a concentrat atenția spre confecționarea obiectelor decorative.

,,Creez aranjamente cu tematică de iarnă, cum acum suntem în preajma sărbătorilor de iarnă, eu realizez aranjamente specifice Crăciunului, Revelionului, după care vor urma sărbătorile de Paști așa că voi crea decorațiuni de Paști, în general, creez ținând cont de anotimpuri și sărbătorile mai importante din decursul sezonului respectiv rezultă obiectele cu tematici diferite”, a afirmat Marina Bucaciuc.

Deși a îndrăgit arta de a crea lucruri manual încă de când era mică, Marina nici nu bănuia că poate să facă din asta o sursă de venit. Totuși visul său de a avea o muncă pe care să o realizeze cu plăcere a devenit realitate abia acum un an.

,,De lucrul manual am fost inspirată tot timpul, îmi plăcea pentru că este ceva cu adevărat deosebit în care se pune mult suflet și fiind acasă în concediu de maternitate m-am gândit la ceva care să mă facă să lucrez cu plăcere și sigur că să îmi aducă și un venit și am hotărât să fac ceva deosebit pentru casele oamenilor, să-i bucur de sărbători cu creațiile mele colore, așa a și început totul”, a spus tânăra.

În procesul de creație Marina atrage atenția tuturor detaliilor și necesităților clienților, iar obiectele create sunt diverse: ghirlande din crenguțe de brad, coșuri, suporturi pentru lumânări, căsuțe. Astăzi, Marina, tocmai începuse să realizeze unul dintre acestea.

,,Astăzi vom crea un sfeșnic cu o lumânare care va decora masa de sărbătoare, pentru că știm cu toții că mesele de sărbătoare în perioada iernii sunt străjuite de lumânări și crengi de brad, iar acest suport frumos decorat va înfrumuseța perfect masa și va crea o atmosferă mai caldă”, a povestit Marina.

Detaliile fac diferența spune Marina, iar ea ține cont de asta în procesul obținerii unui rezultat deosebit. ,,Sunt importante, absolut, toate detaliile, atât materialele de lucru, instrumentele pe care le utilizez, globulețele, frunzulițele, cât și culorile pe care le utilizez pe globuri, flori, fundițe pentru că asta dă sens și viața compoziției create. Totul este important pentru a obține un rezultat cât mai frumos”, a spus tânăra.

Frumosul o definește, iar decorațiunile pe care le crează ocupă un loc deosebit în inima ei întrucât au un scop nobil spune ea. ,,Rolul aranjamentelor pe care le confecționez este acela de a încălzi sufletele oamenilor, de a le bucura ochii și desigur de a le înfrumuseța casele lor”,a concluzionat Marina.

La final Marina a afirmat că este important să faci ceea ce îți place și atunci nu vei munci în viață, ci vei face lucrul din plăcere.

Cristina Scoarță, stagiară

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,730AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente