19.2 C
Chișinău
sâmbătă, aprilie 27, 2024

„Expert Club 2023” de la Orhei: Cum s-a desfășurat evenimentul (Video)

Zeci de antreprenori din regiunile Orhei și Telenești și-au dat întâlnire la evenimentul de business „Expert Club 2023”, desfășurat cu tematica „Afaceri și Oameni”.

Elena Lupan, directoare Centrul de Suport în Afaceri Orhei: „Scopul evenimentului este crearea unei platforme de discuții, de colaborare, de networking, de stabilire a parteneriatelor antreprenorilor locali. De a aduce un spirit de motivare și energie pentru cei care doresc și se gândesc la ideea de a iniția o afacere”.

Vladislav Golban, co-fondator „Autocentru Select” SRL: „Sper că din experiența pe care am împărtășit-o în sală o să-i ajute să-și gestioneze mai bine afacerea sau chiar să își deschidă o afacere. Dacă vor, orice afacere pot să deschidă, doar dorință trebuie să aibă”.

Pelagheia Țipu, fondatoarea „Textile Contact” SRL: „Atunci când ai o afacere cu membrii de familie, din start trebuie să pui răbdarea în capul mesei, înțelepciunea, iar rezultatul final contează cel mai mult, fiindcă acesta va fi unul de durată, unul stabil și comun. Interesul comun întotdeauna unește”.

Nicolae Sîngereanu, co-fondator „Tehnologii Apicole” SRL: „Am început dintr-un hobby, încă în 2009, iar acum administrez o fabrică de producere a stupilor din polistiren, prima fabrică din Republica Moldova care produce acești stupi la o calitate europeană. Am adus astfel Europa la noi acasă.”

La eveniment au participat și tineri antreprenori.

Nadejda Danila, antreprenoare: „Datorită Centrului de Suport în Afaceri, recent, am câștigat un proiect de inițiere în afacere, dar anterior am participat la mai multe cursuri oferite de aceștia, care mi-au ușurat cumva drumul meu spre inițierea afacerii și anume cum să creez un plan de afacere, cum să analizez grupul țintă și multe alte aspecte care mi-au fost foarte utile atunci când am completat planul de afacere la acest proiect.”

„Expert Club 2023” a fost realizat în cadrul proiectului „Centrul de Suport în Afaceri Orhei – promotor al dezvoltării businessului mic și mijlociu”, finanțat de Uniunea Europeană și Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente