8.9 C
Chișinău
vineri, martie 29, 2024

Concurs: „Care este fabula preferată și de ce?”

La un an de la apariția primei fabule moderne pe stiripozitive.eu, anunțăm concurs. „Care este fabula modernă preferată și de ce?”, este întrebarea la care trebuie să răspundeți, iar 3 dintre răspunsurile cele mai inspirate vor fi premiate, pe 13 ianuarie 2015, de către autoare și URMA ta cu câte o carte „Fabule Moderne” de Tatiana Țîbuleac.

„Anul trecut, mai exact pe 13 Ianuarie, scriam prima fabula, care nici măcar nu era fabulă, ci o simplă postare. Apoi, încurajată fiind de voi, am mai scris încă una, și încă una, apoi încă peste 50 de alte istorioare. Toate acum sunt într-o carte, pe care am lansat-o tot pentru voi.
Pentru că este cartea voastră.
Pentru mine și pentru URMA ta, aceasta carte este o sărbatoare. Pentru că a ieșit frumoasă, pentru că este cumparată și nu așa, oricum, ci doar pentru oameni buni și dragi.
De aceea, ca să sporim numărul de oameni dragi care au de sarbători o carte cu „Fabule Moderne”, dar și pentru a încheia corect anul acesta, ne-am gândit la un concurs. Va rog să ne scrieți care fabulă v-a placut cel mai mult. V-a inspirat. V-a pus pe gânduri sau v-a trezit gânduri…
Iar noi vă vom face cadou o carte. Pe 13 ianuarie.
Astept istoriile voastre pe Facebook, pe ttibuleac@gmail.com, sau pe adresa stiripozitive.
Și sărbători fericite”, vă urează Tatiana Țîbuleac.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente