19.4 C
Chișinău
marți, iulie 23, 2024

Nicoleta Bugan: „Trebuia doar să mă accept pe mine, să nu atrag atenția la părerile celor din jur”

Nicoleta Bugan este o tânără din Chișinău care face modeling de la vârsta de 14 ani. Ea ne povestește despre experiența ei în domeniul modellingului, colaborarea recentă cu Carla’s Dreams, dar și cum a devenit profesoară în acest domeniu la doar 18 ani.

– De la ce vârstă practici modellingul și ce înseamnă acesta pentru tine?

– Am început să fac lecții de modeling de la vârsta de 14 ani. La început a apărut ca un simplu hobby, dar pe parcurs această pasiune a devenit o parte din viața si sufletul meu. Fiecare ieșire pe scenă, în calitate de model, este ca o gură de aer pentru mine, ce îmi dă putere și doza maximă de energie pentru a merge cu capul sus mai departe. Fiecare sesiune foto mă ajută să mă descopăr mai bine, din mai multe unghiuri, astfel îmi dau seama ce calități am și la ce trebuie să mai lucrez pentru a fi mai bună.

– Ce sacrificii ai fost nevoită să faci de dragul modellingului?

– Sacrificii nu am făcut, trebuia doar să mă accept pe mine, să nu atrag atenția la părerile celor din jur, să cred în propriile forțe și să înțeleg că atunci când cad, pot să mă ridic, asta nu înseamnă că am pierdut.

– Tu ești profesoară la o școală de modelling, care a fost drumul parcurs de tine pentru a ajunge la această performanţă?

– Am devenit profesoară de modelling din octombrie, la moment am 3 gupe de copii cu vârstele: 6-13 ani și de la 14 ani în sus. Drumul parcurs până aici cred că a durat 10 ani, timp în care am învățat să predau, am făcut gimnastică, ore de balet, lecții de modeling la noi și peste hotare. Timp de 3 săptămâni, în fiecare weekend făceam naveta Iași-Chișinău pentru a asista la lecțiile care durau 5 ore, în cadrul Kasta Morrely Organisation.

– Ești studentă la ASEM la ,,Facultatea de Finanțe’’ și la ,,Colegiul Naţional de Comerţ’’, cum combini studiile cu cariera de modeling?

– Este destul de greu să combin lucrul în calitate de profesoară de modeling cu universitatea și colegiul, dar mă strădui să fac un program cât mai organizat pentru a le reuși pe toate.

– Cum te menţii în formă și de unde ai energia necesară pentru a merge mai departe?

– Mă strădui să gândesc cât mai pozitiv, iar sportul și alimentația sănătoasă mă ajută să mă mențin în formă.

– Ai fost protagonistă recent în videoclipul piesei ,,Secrete” de Carla’s Dreams, cum a fost această experienţă pentru tine?

– Colaborarea cu Carla’s Dreams a fost o adevărată provocare pentru mine, deoarece am jucat prima dată în rolul principal, într-un videoclip. Filmările durau undeva până la ora 6-7 dimineața, și ținând cont că s-a filmat 2 zile, atunci am înțeles cât de grele sunt filmările pentru un videoclip muzical și cât de important este lucrul în echipă.

– Ai colaborat cu mai multe personalităţi de la noi din ţară: Roman Burlaca, Carla’s Dreams, Cleopatra Stratan, ce crezi că te face mai deosebită faţă de alte modele?

– Cel mai probabil faptul că eu iau toate aceste lucruri în serios, iar când este vorba de lucru încerc să fiu mereu punctuală și să nu dezamăgesc oamenii care au avut încredere în mine.

– După părerea ta, care sunt cele mai importante calităţi ale unui model de succes?

– Calitățile pe care trebuie să le dețină un model de succes sunt: atitudine serioasă, comportament decent, limbaj adecvat, capacitatea de a lucra rapid și eficient, și de a lăsa capriciile într-o parte.

Fotografii: Arhiva personală

Zinaida Capațina

Zinaida Erhan
Zinaida Erhan
Zinaida este cea mai tânără membră a echipei Știri Pozitive. Îi place să învețe lucruri noi, să facă poze și să meargă la interviuri. Dacă ar putea, ar face câte un stand-up pentru fiecare reportaj.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,740AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente