18.9 C
Chișinău
marți, iunie 25, 2024

„Mă cauți” este piesa de debut a tânărului interpret – Ion Popescu

Tânărul interpret, Ion Popescu este stabilit de ani buni la Berlin, Germania, dar originar este din localitatea Cociulia, raionul Cantemir. El a debutat în muzică acum câteva zile cu balada romantică – „Mă cauți”.

Ion Popescu a devenit popular, recent, pe internet, datorită unui filmuleț, în care el cântă la nai, într-o mașină, în timp ce aceasta era în mișcare,  în ziua când în Republica Moldova s-au desfășurat Alegerile Prezidențiale 2020 (turul 1), motivând lumea să meargă la vot.

Piesa Mă Cauți este în colaborare cu interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și colegul acestuia din Spania, The Master Of The Sound, iar momentan, artistul este în campania de promovare a piesei.

Ion Popescu este absolvent al Centrului de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga”, dar și absolvent al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, ulterior, pentru o perioadă scurtă a activat în calitate de profesor de cobză la Școala de Arte din or. Strășeni, ca în cele din urmp, să decidă să ia viața de la capăt, acolo, la Berlin.

Interpetul mai promite surprize muzicale la începutul lui 2021.

Fotografii: Arhiva personală

Zinaida Erhan
Zinaida Erhan
Zinaida este cea mai tânără membră a echipei Știri Pozitive. Îi place să învețe lucruri noi, să facă poze și să meargă la interviuri. Dacă ar putea, ar face câte un stand-up pentru fiecare reportaj.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,730AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente