(VOX) Situații amuzante din timpul orelor online

Cu toții știm despre situația pandemică și trecerea la învățământul în regim online. Această schimbare a fost una imprevizibilă și a creat unele dificultăți. Dar cu toate acestea sunt sigura că au fost și momente amuzante. Deci haideți să aflăm de ce situații amuzante au avut parte elevii și studenții în timpul orelor online.

– În timpul sesiilor de iarna, la examenul de matematica, profesoara făcea apelul la examen. În momentul cela m-am certat cu sora pentru faptul că a vrut sa ia o haina de a mea. În momentul cela ea ca să se răzbune a luat și a stins wi-fi-ul, routerul de fapt și astfel sa manifestat că profesoara a făcut apelul fără mine și nu am fost admis la examen.

– O situație amuzantă a fost atunci când în timpul orelor aveam testare și pisica mea sa suit pe laptop și mi-a stins laptopul. Și după asta după ce am intrat înapoi nu a vrut să mă primească în conferința. Deci asta chiar a fost o situație amuzantă.

– În una din lecțiile online în timpul povestirii temei profesorului, papagalul a început să zboare prin aer și să spună „prezent, prezent, prezent”.

– O întâmplare amuzanta din timpul orelor online, a fost atunci când eram la o pereche și câinele mereu întâmplător a apăsat cu nasul pentru a porni camera, și față lui era direct în ecran. Toți din grupa și profesoara inclusiv a văzut acest cadru și a fost amuzant și cam așa.

– Asta era prin septembrie, țin minte noi aveam un obiect nou cu un profesor nou și el voia să facă cunoștință, eram online. A început să spună aprindeți camerele să va văd una alta, să vă văd la fața. Și eu mă trezisem, am întârziat cu vreo 25 de minute țin minte, intrasem somnoros. El a început să spună că vă rog să fiți îmbrăcați adecvat una alta, acuși vă văd fetele în sutien, băieții fără maiouri, prin pat. Eu chiar eram in pat, fără maiou, tot ideal. Și profesorul îmi spune iaca tu, se adresa la mine, ia aprinde camera să te văd. Așa de tare nu am vrut dar am aprins-o. El se uită la mine, începe să se râdă, toți încep să se râdă. Eu deodată râd, spun ca tot bine, îmi i-au maioul acuși. Nu și iaca asta a fost un moment așa hazliu.

Mihaela Țvintarnîi, stagiară

Articolul precedentDestinații acasă: cinci escapade din Moldova care nu trebuie ratate
Articolul următorPovestea bonei cu chip de mare calmă, ale cărei abisuri n-ar putea fi ghicite de nimeni. Recenzia romanului „Cântec lin” de Leïlei Slimani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.