25.2 C
Chișinău
joi, mai 2, 2024

Scriitorul de vineri: Alexandru Bordian

Librăria din Hol lansează o serie nouă de evenimente, numită Scriitorul de vineri. În fiecare vineri după-amiază, un scriitor vă va aștepta la Librăria din Hol (strada București 68) pentru a vă oferi autografe, a schimba o vorbă cu dumneavoastră, a vă recomanda cărți. Al doilea autor care deschide seria de evenimente Scriitorul de vineri este Alexandru Bordian. 

Vineri, 27 ianuarie, de la 16.00 până la 18.00, la Librăria din Hol (str. București, nr.68, Chișinău) a Editurii CARTIER, scriitorul de vineri va oferi autografe, va recomanda cărți, vă răspunde la întrebările voastre și va fi printre cititori.

„Există și scriitori vii”.

Alexandru BORDIAN (n. 18 iunie 1988, la Ocnița, Republica Moldova) este scriitor și jurnalist. A debutat cu romanul Casa Inglezi, Paralela 45, 2018, distins cu Premiul Municipal pentru Tineret (categoria Literatură) și Premiul revistei de proză și arte vizuale „Quadrat” pentru „cel mai bun debut al anului”. Tot în 2018, a fost nominalizat pentru premiul „Tânărul Prozator al Anului” în România și la Festival du Premier Roman din Chambery, Franța. Marius Chivu (în Dilema Veche) a inclus romanul Casa Inglezi în lista celor mai bune debuturi literare ale anului 2018 din România. Din 2018 Alexandru Bordian este jurnalist la Radio Europa Liberă. Casa mai multor primăveri, apărut în 2022, la Editura Cartier, este al doilea roman al scriitorului.

Este prezent în librării cu volumul Casa mai multor primăveri, Editura Cartier, 2022.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente