12.2 C
Chișinău
vineri, aprilie 26, 2024

Ecaterina Covali-Cheptănaru, fondatoarea Emotion Shop: istoria din spatele pandativelor create cu ajutorul copiilor

Ecaterina Covali-Cheptănaru transformă emoțiile sincere ale copiilor în pandative pe care le pot purta părinții la piept – așa spune povestea brandului Emotion Shop. După mai bine de 10 ani de televiziune, Ecaterina și-a descoperit dragostea pentru bijuteriile cu emoții. Ce îi aduce împlinire astăzi, cum a apărut această idee, cât și lecțiile învățate la un an de antreprenoriat, ne spune într-un interviu pe care l-a acordat pentru stiripozitive.eu.

„Ideea a apărut la o etapă frumoasă din viața mea, la vârsta de 30 de ani. Vârsta asta m-a revoluționat cumva, mi-au zis mai multe prietene că la 30 de ani ceva se întâmplă. Nu m-am gândit niciodată la aspectul acesta, dar s-a întâmplat și cu mine”, povestește Ecaterina Covali-Cheptănaru.

Bijuteriile care poartă amprenta copilului sunt o sursă imensă de emoții și mesaje care rămân vii și peste ani.

 „Cu fiecare proiect realizat de mine am pornit de la ceea ce am simțit eu și senzația pe care o am atunci când mă gândesc la produsul pe care-l creez. Atunci când mi-am imaginat desenul copilului meu purtat la piept o viață și să-l văd mire sau mireasă și eu să-i am desenul de la trei anișori, mi-a trezit emoții”.

Să porți bijuteria copilului tău înseamnă o investiție enormă în talentul lui și să-i cultivi încrederea în ceea ce face.

Procesul de creație a fiecărei bijuterii este unul destul de simplu: „Copilul desenează ceea ce-i place lui pe o foaie, părintele îmi expediază poza și noi împreună cu colegii îl analizăm, și discutăm dorințele fiecăruia ce ține de dimensiuni, metal. Se lucrează manual în placă de metal prețios și se decupează desenul propriu-zis. Dăm lucrarea în lucru și mai apoi vin emoțiile cele mai mari atunci când mă întâlnesc cu cel care a comandat lucrarea și o vede bijuterie”, ne mai spune Ecaterina Covali – Cheptănaru.

Noutatea pe care o aduce Emotion Shop, la un an de la fondare, este posibilitatea de a imprima digital pe pandativ orice desen sau mesaj al copilului.

„Pe lângă bijuteriile realizate cu ajutorul copilului tău, Emotion Shop creează și alte bijuterii care poartă amprentele sufletului. „Acum 3 luni am lansat o colecție numită Brățara Prieteniei. Eu am două prietene foarte bune cu care ne ținem de mână prin viață, la bine și la rău, prietenia asta m-a inspirat să creez ceva pentru toate prietenele din lume”, se destăinuie Ecaterina.

Ce lecții a desprins timp de un an și cu ce povești emoționante merge mai departe, vedeți în materialul video de mai sus. 

Sursa foto: Arhiva personală 

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente