6.1 C
Chișinău
vineri, aprilie 19, 2024

Cleopatra Stratan: „Am sperat că voi avea din nou succes și așa a fost”

Cleopatra Stratan este o tânără artistă din Republica Moldova care și-a început cariera muzicală la vârsta de 3 ani. Acum, la cei 17 ani, artista ne povestește despre ce înseamnă muzica pentru ea și despre pasiunea ei de a-și exprima sentimentele prin versuri, deși le scrie încă din clasa a III-a, abia acum a prins curajul de a le publica.

– Care a fost cea mai mare bucurie pe care ai avut-o pe parcursul carierei tale?

– Cea mai mare bucurie a mea, pe care o țin minte a fost de ziua mea când am împlinit 11 ani. A fost o petrecere surpriză din partea părinților și a unei emisiuni TV din România. Reacția mea a fost explozivă și a fost una din cele mai frumoase zile din viața.

– Ce înseamnă muzica pentru tine? 

– Muzica pentru mine însemnă tot. E ceea ce fac de când mă știu, ceea ce mă ține în viață și ceva absolut de neprețuit.

– Publici des pe rețelele sociale versuri scrise de tine, este doar un hobby sau te gândești să scrii și o carte pe viitor?

– Abia acum am început să îmi scot la iveală versurile, cu toate că scriu versuri din clasa a III-a. Am găsit acum momentul să îmi expun sentimentele în versuri. Desigur că voi continua cu postările de genul acesta.

– În 2017 ai revenit pe scena muzicală după câțiva ani de pauză, te-ai gândit că în tot acest timp lumea poate să te uite și că atunci când revii popularitatea ta să scadă?

– Nu. Am sperat că voi avea din nou succes și așa a fost.

– De ce revenirea ta pe scena muzicală a constat într-o colaborare cu fratele tău, Cezar Stratan și nu într-o piesă solo?

– De fapt, adevărata mea relansare a fost o piesă solo și mă refer la piesa “Te las cu inima”. Featuring-ul cu Cezar a fost o pregătire pentru mine, dar a fost lansarea lui, nu a mea.

– Tu practici și ore de actorie, cât de mult te ajută aceasta în domeniul muzical și dacă ai vrea să performezi pe viitor și în acest domeniu?

– Da, fac ore de teatru de 4 ani și mă ajută enorm, nu doar în cariera mea, dar și în dezvoltarea personalității mele. Acolo învăț ce nu învăț în altă parte.

– Dacă ar fi să alegi doar un artist/artistă și un actor/actriță preferat, din țară sau din afară și să spui ce anume îți place la ei, pe cine ai alege?

– Urmăresc mulți actori și cântăreți de peste tot, nu pot alege. De obicei urmăresc la ei felul lor de a fi și mă gândesc cum m-ar putea ei inspira pe mine ca să mă îmbunătățesc.

– Cât de greu este să fii persoană publică de la o vârstă atât de fragedă, luând în considerație că prima ta apariție a fost la doar 3 ani?

– Nu e nimic greu, în general dacă îți dorești cu adevărat ceva. Asta e principiul meu din totdeauna și asta m-a și crescut ca să ajung unde sunt acum, chiar dacă mi-am început cariera de la 3 ani.

Zinaida Capațina

Zinaida Erhan
Zinaida Erhan
Zinaida este cea mai tânără membră a echipei Știri Pozitive. Îi place să învețe lucruri noi, să facă poze și să meargă la interviuri. Dacă ar putea, ar face câte un stand-up pentru fiecare reportaj.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente