12.7 C
Chișinău
miercuri, aprilie 24, 2024

Cristian Porcari lansează videoclipul „O Străină”

Cristian Porcari lansează videoclipul noului single „O Straina” în colaborare cu artistul de muzica hip-hop Elegvance.

După succesul înregistrat cu piesele „Prea Fire”, „Bolnavi de Amintiri” și „Dansează cu mine”, Cristian Porcari revine cu un nou single în colaborare cu Elegvance.

Născut în Chișinău, Republica Moldova, cunoscut pentru piesele „Ciocana” și „Nimeni nu ț-o spus”, Elegvnce, pe numele său real Andrei Domenco, este un artist fresh care vine din zona underground a muzicii hip-hop, de profesie avocat, care reușește să combine într-un mod organic cariera cu viața de artist.

Melodia „O Straina” este o piesă de dragoste care tratează în versuri subiectul neaprecierii iubirii într-o relație, respectiv răceala și distanțarea care survin în urma despărțirii, ea devenind pentru el o persoană cu care nu mai are foarte multe lucruri în comun, o străină.

Piesa este produsa de Shifro, pe numele său real Cojocari Stanislav (Stas), un  producător din Republica Moldova care a mai colaborat până în prezent cu artiști precum The Motans, printre cele mai importante piese numărându-se: „Versus”, „August” și „Ctrl Alt Delete”.

Versurile și compoziția muzicală au fost lucrate în echipă, fiind semnate de Cristian Porcari alături de Elegvnce și Shifro.

„Andrei mi-a propus să facem o colaborare și să ne vedem la o cafea chiar a doua zi, unde să vorbim mai multe. În urma întâlnirii pe care am avut-o cu Andrei și Stas am simțit că suntem pe același vibe și ne potrivim. După ce m-am consultat cu echipa mea de la The One Records în legătură cu această propunerea de colaborare, am intrat în studio cu băieții și așa s-a primit piesa „O Straina”,  într-o versiune aproape integrală, după care Dael Damsa de la The One Records a dat un touch final Mix/ Master al piesei. Pe lângă această primă colaborare pe care o am deja cu băieții, vor urma și altele”, povestește Cristian Porcari.

Povestea videoclipului vine în completarea subiectului piesei, aducând un plus de dramatism și erotism, cu o acțiune parcă inspirată din serialul „True Detective”. Ideea videoclipului poartă semnătura echipei talentate de la Pride King House, coordonate de Shifro.

Această piesă pop cu influente trap, intitulată „O Straina” este cel mai recent proiect muzical propus de cei de la The One Records.

Ascultă melodia AICI!

Zinaida Erhan
Zinaida Erhan
Zinaida este cea mai tânără membră a echipei Știri Pozitive. Îi place să învețe lucruri noi, să facă poze și să meargă la interviuri. Dacă ar putea, ar face câte un stand-up pentru fiecare reportaj.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente