20.5 C
Chișinău
joi, martie 28, 2024

Ziua copiilor 2021 în orașul Fribourg

La data de 13 iunie 2021, în parcul din orașul Fribourg, Elveția, Asociaţia „Miorița” și comunitatea de moldoveni au organizat Ziua Copiilor cu starturi vesele, jocuri interactive și activități culturale.


Oaspeții au fost Excelența Sa Doamna Ambasador al Republicii Moldova în Confederația Elvețiană Tatiana Molcean și Consilierul Igor Zaharciuc, care au bucurat
copiii cu cărți ale poeților din Republica Moldova.


Doamna Ambasador a subliniat faptul că „evenimentul a constituit un bun prilej pentru relansarea comunicării cu reprezentanții diasporei după perioada pandemică și de reflecție asupra activităților de viitor ale comunității noastre”.

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, biblioteca ION CREANGĂ din Chișinău a făcut o donație de carte, fapt pentru care copiii, dar și părinții le sunt recunoscători! Cei mai mici au avut parte de câte o ALBINUȚĂ primită în dar din partea BRD.


Fericirea noastră este atunci când copiii sunt zglobii, sănătoși, plini de setea de a cunoaște, mai ales când sunt în contact cu lucruri, obiecte noi. Pentru câteva ore și cei adulți s-au simțit copii, caci copilăria sălășluiește în sufletul fiecărui om, indiferent de vârstă!


La mulți ani, copiii Moldovei, copii din toată lumea!

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente