16.6 C
Chișinău
marți, iunie 25, 2024

MentorMe te invită la una dintre cele mai memorabile experiențe ale verii – MentorMe Forum | Ediția I

Asociația Obștească „MentorME” va organiza un forum offline destinat  tinerilor din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă până la 25 ani. Forum-ul va fi organizat în paneluri și workshop-uri interactive, în cadrul cărora vor fi abordate subiecte de maximă relevanță și actualitate pentru tinerii din Republica Moldova. Subiecte care vizează ghidarea și consilierea în carieră și formarea de networking.

La fel, în cadrul evenimentului organizat de către A.O. „MentorME”, tinerii vor avea posibilitatea să beneficieze gratuit de următoarele oportunități:

  • Informarea cu privire la oportunitățile profesionale valabile pe piața din Republica Moldova și ghidarea în obținerea profesiei dorite;
  • Schimb de experiențe și networking cu mentorii participanții Forumului;
  • Posibilitatea de a afla răspunsuri la unele întrebări ce țin de educație și carieră;
  • Oportunitatea de a discuta cu persoane competente în subiectele abordate și care pot furniza linii directorii valide și necesare pentru tinerii din Republica Moldova.

Participarea este gratuită pentru orice tânăr, te îndemnăm să aplici și să beneficiezi gratuit de această oportunitate inedită, prin înregistrarea la acest formular.

Cei mai implicați voluntari, mentees și mentori din comunitatea MentorMe vor fi premiați.

Evenimentul va avea loc la data de 14 August, 2021, ora 10:00, în cadrul Tekwill.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,730AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente