15.2 C
Chișinău
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Rezultatele Concursului republican de book trailere #PriveșteCitește

Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” vă invită la festivitatea de premiere a participanților la Concursul republican de book trailere #PriveșteCitește, care s-a desfășurat în perioada iunie-octombrie 2021.

Concursul a avut drept scop stimularea interesului pentru carte și lectură, dezvoltarea creativității, gândirii critice, competențelor tehnologice, de analiză și sinteză ale elevilor. Prin realizarea unor book trailere despre cărțile preferate elevii au demonstrat atât abilități creative, cât și competențe în domeniul tehnologiilor moderne.

În total au fost prezentate la concurs 68 de book trailere, iar numărul elevilor implicați în crearea acestora este de 96.

Juriul, format din bibliotecari, scriitori, specialiști TV, au decis acordarea a câte două premii I, II, III, a patru premii speciale și 22 mențiuni. Toți laureații vor primi diplome și premii bănești.

Evenimentul va avea loc miercuri, 27 octombrie, la ora 15.00, pe platforma ZOOM, cu transmisiune live pe pagina de Facebook a Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Crerangă”.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente