19.2 C
Chișinău
duminică, aprilie 28, 2024

Înscrie-te la Bootcamp-ul intensiv în Product Management: Transformă-te într-un profesionist râvnit în domeniu!

Dacă dorești să-ți dezvolți cariera în managementul de produs sau să obții o ofertă de muncă mai bună, dar crezi că nu ai suficientă pregătire, atunci Product Management Bootcamp este locul potrivit pentru a începe.

Product Management Bootcamp este un program intensiv de pregătire conceput pentru a echipa tinerii specialiști în product management, managerii de proiect, analiștii de afaceri și alte persoane interesate de product management, cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a excela în acest domeniu. Acesta este creat în mod specific pentru managerii de produs aspiranți sau la început de carieră, precum și pentru profesioniștii care doresc să reprofileze în calitate de product manageri.

Programul va dura două zile, în perioada 24-25 iunie 2023. Acesta constă într-o combinație de instruiri, exerciții practice, studii de caz, proiecte în grup și oportunități pentru participanți de a-și demonstra cunoștințele prin proiecte sau simulări din lumea reală. Agenda acoperă o gamă largă de subiecte legate de product management, inclusiv:

  • Înțelegerea nevoilor persoanele și de utilizator
  • Metodologii de dezvoltare a produselor (Agile, Waterfall, etc.)
  • Introducere în road mapping și prioritizare
  • Înțelegerea ciclului de dezvoltare al produsului
  • Analiza datelor și testarea A/B pentru optimizarea produsului
  • Dezvoltarea și gestionarea unui backlog de produse

La finalul Product Management Bootcamp, veți dobândi o înțelegere cuprinzătoare a principiilor, metodologiilor și instrumentelor de product management. De asemenea ve-ți dezvolta abilitățile necesare pentru a conduce eficient dezvoltarea produselor, a colabora cu echipe interfuncționale și a oferi produse valoroase și de succes pe piață.

La Bootcamp, ve-ți beneficia de prezentările și mentoratul a doi experți de top din industrie, Serghey Bobrov și Sergey Komarov. În continuare, vă oferim câteva indicii despre experiența lor.

Serghey Bobrov – Product Manager și mentor Tech Woman 2023

Serghey Bobrov este un Product Manager cu nouă ani de experiență în dezvoltarea și managementul produselor în domeniul EdTech, FinTech și MediaTech. Expertiza sa acoperă o gamă largă de domenii, de la crearea de produse de la zero la îmbunătățirea produselor existente și identificarea de noi direcții pentru creștere.

Începându-și cariera ca manager de produs într-o companie FMCG, a creat un produs cu o notorietate de brand de 96% pe piață. Ulterior, și-a concentrat atenția pe proiecte EdTech și FinTech, iar portofoliul său include un startup EdTech în parteneriat cu Universitatea Oxford și cea mai populară aplicație de banking mobil de pe piață.

Sergey Komarov | Director al Departamentului de Banking Digital la Freedom Finance

Sergey are un parcurs impresionant, absolvind Facultatea de Matematică Computațională și Cibernetică a Universității de Stat din Moscova în 2009. A lucrat ca PO și CPO în trei bănci mari. A condus diverse produse, inclusiv, Personal Financial Management, Smart Tips, Personalization, Search in the banking application, Identity Provider, Deposits, and Investments. Are experiență în lansarea de produse digitale către o audiență de peste 50 de milioane de utilizatori activi lunar. În prezent, în calitate de CPO, Sergey este responsabil de toate canalele digitale și de Asociația Proprietarilor de Produse într-o bancă străină. În 2017, produsul lui Sergey, „Smart Tips”, a câștigat premiul EFMA pentru „Big Data, Analytics, and AI” sub conducerea sa.

Limba conversațională în cadrul evenimentului va fi rusă și română.

Numărul de participanți este limitat. Doar 50 de persoane vor avea oportunitatea de a se alătura programului. Asigură-ți un loc pe acest link: https://unde.io/event/109

Înscrie-te acum la Bootcamp și descoperă-ți potențialul în calitate de Product Manager!

Locație: FinTech Hub, Bănulescu-Bodoni 59

Product Management Bootcamp este organizat de Product Management Community Moldova din cadrul Technovator, susținută de Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Guvernul Suediei și cel al Marii Britanii.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente