21.2 C
Chișinău
vineri, iunie 14, 2024

„Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor și Tinerelor NEET” (Animație)

Această animație consemnează reușitele proiectului „Oportunități inovatoare de autorealizare pentru tineri și tinere în societatea modernă”, implementat de Fundația de Binefacere „Сердце” din Bender, și ale proiectului „Servicii de orientare în carieră și angajare pentru tinerii și tinerele NEET din familii vulnerabile”, implementat de Fundația „Семья-Детям” din Tiraspol. Proiectele fac parte din Proiectul „Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor și Tinerelor NEET”, finanțat de de Uniunea Europeană și Suedia. Proiectul este implementat de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria.

Acest video a fost produs cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Suediei. Conținutul acestuia reprezintă responsabilitatea exclusivă a Proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare şi locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor și Tinerelor NEET)”, finanțat de Uniunea Europeană și Suedia. Proiectul este implementat de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria. Conținutul videoului aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene și/sau a Suediei.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,730AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente