15.5 C
Chișinău
sâmbătă, aprilie 27, 2024

(VIDEO) Tinerii și tinerele NEET: Centrul European „Pro-Europa” din Comrat & Centrul Regional pentru Inițiative Sociale, Florești

Aceste două video consemnează activitățile și mărturiile beneficiarilor și coordonatorilor proiectului „Implicarea tinerilor NEET prin dezvoltarea de servicii sociale și de angajare în câmpul muncii inovatoare și incluzive „InnoStart4NEET”, realizat de Centrul European „Pro-Europa” din Comrat, și activitățile și mărturiile beneficiarilor și coordonatorilor proiectului „Îmbunătățirea serviciilor prestate tinerilor NEET din raionul Florești”, realizat de Centrul Regional pentru Inițiative Sociale din Florești. Aceste proiecte sunt realizate în cadrul proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii şi tinerele care nu beneficiază de educație, formare şi locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor şi Tinerelor NEET)”.

Aceste videouri a fost produse cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Suediei. Conținutul acestora reprezintă responsabilitatea exclusivă a Proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii şi tinerele care nu beneficiază de educație, formare şi locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor şi Tinerelor NEET)”, finanțat de Uniunea Europeană și Suedia. Proiectul este implementat de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria. Conținutul videourilor aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene și/sau a Suediei.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente