26.1 C
Chișinău
luni, iunie 24, 2024

„LIBRARIUS”: Povestea continuă – dăruiți căldură, dăruiți cărți

În cea mai magică perioadă a anului, cel mai mare distribuitor de carte din țară vă îndeamnă să descoperiți pe rafturile librăriilor cele mai captivante cărți și jocuri de societate interactive.

În perioada 15 decembrie 2023–7 ianuarie 2024, beneficiați de reduceri de până la 15% în toate librăriile „Librarius” și online pe www.librarius.md!

Rafturile librăriilor găzduiesc, cu multă atenție și grijă, cărți de aventuri cu spiriduși și Moș Crăciun, povești minunate despre bunătate, empatie și iubire pentru copii curajoși, enciclopedii și o mulțime de jucării. Colecțiile de jocuri de societate de la „Smart games”, „Think fun” și „Blue orange”, vor crea amintiri memorabile pentru toată familia.

Lăsați-vă inspirați de recomandări magice și alegeți cadoul perfect la „Librarius”!

Procesul de alegere a unui cadou, în cazul copiilor, este mai simplu, datorită tradiției de a scrie și transmite scrisori Moșului. Însă în cazul adulților, acest proces este mai dificil. Preferințele sunt diverse, iar pentru a le oferi șansa de a-și alege singuri preferatele certificatele cadou sunt de mare ajutor.

Rețeaua de librării „Librarius” vă mulțumește pentru pasiunea voastră pentru lectură și în Noul An vă urează să aveți parte de aventuri literare fascinante! La multe cărți!

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,730AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente