18.9 C
Chișinău
vineri, iunie 14, 2024

Librăria LIBRARIUS, de pe strada Pușkin, 22, ș-a redeschis ușile după o renovare de excepție

Creată din pasiune pentru cărți, librăria „Librarius” își propune să devină, în continuare, un refugiu și o sursă de inspirație pentru toți iubitorii de lectură.

Cu entuziasm, cel mai mare distribuitor de carte din Republica Moldova anunță redeschiderea librăriei sale de pe str. Pușkin, 22 în cea mai magică perioadă a anului.

De la operele clasicilor remarcabili până la cele mai recente apariții editoriale, librăria „Librarius” găzduiește o varietate impresionantă de titluri. Cu atenție la preferințele clienților, au fost selectate cele mai interactive jocuri de societate, jucării, seturi de creație și ediții periodice.

Vă îndemnăm, ca în aceste zile, să vă lăsați inspirați de recomandări magice și să alegeți cadoul perfect, beneficiind de reduceri de până la 15%, până pe 7 ianuarie 2024.

Librăria Librarius vine cu un mesaj către toți iubitorii de lectură: „În speranța că veți descoperi noi povești captivante și veți trăi experiențe memorabile, vă așteptăm în librăria Librarius să ne bucurăm împreună de lectură!

Ne angajăm să aducem contribuții pozitive prin organizarea lansărilor de carte, sesiuni de autografe cu autori îndrăgiți și ateliere de creație. Ne dăm întâlnire în inima capitalei, pe strada Pușkin, 22, la librăria Librarius!”

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,730AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente