12.2 C
Chișinău
marți, aprilie 16, 2024

(VOX) Motive pentru a rămâne în Republica Moldova

Se presupune că perioada de pandemie a schimbat viziunile oamenilor asupra multor lucruri. Întrebarea care a devenit aproape retorică în Republica Moldova este „De ce trebuie să rămânem aici?”. Echipa noastră a fost curioasă să afle ce răspunsuri au oamenii la întrebarea „Care sunt motivele pentru a rămâne în Republica Moldova?”, iar răspunsurile le puteți vedea în acest material.

Ce motive au moldovenii pentru a rămâne la ei în țară sau din contră – ce îi motivează să plece peste hotare, aflați în sondajul de mai sus.

– „Ar trebui mai întâi de toate să fii curajos pentru ca să rămâi în Republica Moldova, să-ți iubești țara și să-ți dorești o schimbare. Pentru că nici în depărtare nu este atât de bine, este amară depărtarea. Am copiii, părinții aici, mă leagă mult de pământul acesta. Poate din punct de vedere material nu stăm atât de bine, dar sunt niște lucruri care țin de suflet și nu le schimbi pe nimic”, spune această doamnă.

Toate răspunsurile le puteți vedea în sondajul de mai sus.

Fotografie de copertă: steemit.com

Reporteră: Zinaida Capațina

Video: Alexei Gurduza

Zinaida Erhan
Zinaida Erhan
Zinaida este cea mai tânără membră a echipei Știri Pozitive. Îi place să învețe lucruri noi, să facă poze și să meargă la interviuri. Dacă ar putea, ar face câte un stand-up pentru fiecare reportaj.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente