6.6 C
Chișinău
sâmbătă, aprilie 20, 2024

CONCURS: Granturi 2021 pentru sectorul de tineret

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a lansat Programul de Granturi 2021 pentru sectorul de tineret  prin care se va oferi, în bază de concurs, suport logistic și financiar pentru realizarea inițiativelor, programelor și proiectelor de tineret, consolidând în acest mod cooperarea cu societatea civilă, anunță civic.md.

La concurs pot participa:

• Organizațiile necomerciale de tineret din Republica Moldova care desfășoară proiecte și programe cu impact pentru tineri.

• Pentru a se înscrie în concurs, organizația trebuie să dețină personalitate juridică, să aibă statut de organizație necomercială, iar scopurile sale statutare să fie orientate spre dezvoltarea personalității tinerilor și integrarea lor în viața publică.

• Proiectele pot fi depuse de către organizațiile de tineret care dispun de cofinanțare, acorduri de parteneriat din partea diferitor instituții și donatori locali și internaționali și pot justifica o contribuție proprie de cel puțin 20 la sută din valoarea totală a proiectului.

Printre prioritățile generale pentru anul 2021 se numără:

• Dezvoltarea cetățeniei active și spiritului civic în rândul tinerilor;

• Instituirea unui program de instruire continuă a lucrătorilor și specialiștilor de tineret;

• Creșterea competențelor digitale și susținerea activității de educație în domeniul mass-media în rândul tinerilor;

• Stimularea participării tinerilor în procesul decizional și consolidarea structurilor de co-management la nivel local;

• Consolidarea capacității autorităților publice locale privind implementarea politicii în domeniul de tineret.

Dosarul complet va fi depus online (PDF și Word/Excel) la adresa pg2021@mecc.gov.md, până la data de 08.02.2021, ora 12.00.

Mai multe detalii despre concurs puteți găsi AICI.

Ana Fomov
Ana Fomov
Citat de pe profilul de Facebook al Anei: „Sunt o floare!! 🌸” Photoshop, Audition, InDesign, Illustrator... le-a încercat pe toate, dar a zis că mai bine designerul să se ocupe de asta.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente