7.2 C
Chișinău
vineri, aprilie 19, 2024

Denisa-Daniela Beregoi, tânăra care administrează o mini-afacere cu buchete personalizate și decoruri

Denisa-Daniela Beregoi este o tânără care deja de trei ani administrează o mini-afacere – „Saphir Bouquets”, ce constă în crearea buchetelor personalizate și decoruri pentru diferite evenimente. A început totul dintr-o glumă, iar mai apoi a realizat că își poate dezvolta pasiunea într-o mini-afacere.

„A pornit totul de la o glumă și nu aș fi crezut că se va transforma în ceva serios. M-am gândit că produsele alimentare, de exemplu mezelurile, sau dulciurile pot fi transformate în buchete care vor bucura mult atât bărbații cât și femeile.”

Această mini-afacere îi oferă bucurie sufletească, deoarece realizarea buchetelor comestibile, a celor din flori, dar și aranjarea unui decor este o activitate pe care o face cu plăcere. Un aport deosebit în dezvoltarea activității ei o are familia care o susține în tot ceea ce face.

„Familia mea a fost foarte bucuroasă și este mândră de mine până în prezent, ei se bucură că eu muncesc, îmi îndeplinesc visurile și sunt foarte împlinită. La moment mă descurc singurică, poate pe viitor voi mai angaja pe cineva ca să mă ajute, mă mai ajută și mama din când în când, dar la moment singură. Dificultăți mari nu prea au fost, dar au fost câteva mici când clientul a comandat, nu am luat avans și trebuia să vină după buchet, dar nu a mai ajuns. Am trecut ușor de această situație, internetul este prietenul nostru și ne poate ajuta ușor să vindem un buchețel.”

Situația de pandemie nu a afectat în nici un fel activitatea pe care o desfășoară, datorită faptului că tânăra face livrarea produsului la domiciliu încă de la inițierea mini-afacerii.

„Pe perioada de izolare a fost foarte bine și m-am bucurat, clienții au fost foarte receptivi. Nu m-a afectat din cauza că fac livrări, pot să livrez și în raioane și în Chișinău, oriunde. Am făcut câteva livrări și peste hotare, buchetele mele din mezeluri au ajuns în Italia și în Germania, doar că lumea nu prea dorește să livrezi peste hotare, deoarece trebuie să livrăm prin curier și este un pic mai complicat, nu toate buchețelele rezistă.”

Un lucru important în dezvoltarea activității sale este feedback-ul pe care îl primește din partea clienților, aceasta motivând-o să meargă mai departe cu confecționarea buchetelor și realizarea decorurilor.

„Clienții mei mă surprind cu poze, recenzii frumoase pe pagină, de multe ori îmi scriu că m-au recomandat și sunt foarte bucuroasă.”

Zinaida Capațina

Fotografii: Arhivă personală

Acest material a fost realizat de echipa „URMA ta” în cadrul proiectului „Înțelegerea audienței prin asistență digitală”, implementat de Asociația Obștească „Internews-Ucraina” cu suportul Suediei. 

Zinaida Erhan
Zinaida Erhan
Zinaida este cea mai tânără membră a echipei Știri Pozitive. Îi place să învețe lucruri noi, să facă poze și să meargă la interviuri. Dacă ar putea, ar face câte un stand-up pentru fiecare reportaj.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente